De KennisCollect-methode

Je wilt iets anders. iets compleet nieuwes leren, je kennis up to date houden of je wilt zelfverzekerde en vakkundige medewerkers. Daar helpen we je bij. Dit doen wij altijd gedacht vanuit de KennisCollect-methode: Plezier. Duurzaam. Praktijkgericht. Dit betekend:


Plezier

Plezier moet altijd op nummer 1 staan, zeker wanner het gaat om iets nieuws leren.

Weet je nog? Dat je vroeger leerde door middel van spelvorm? Blokken, kleuren, spelletjes; het kon niet gek en leuk genoeg. Het is wetenschappelijk bewezen dat leren door middel van spelvormen het meest effectief is voor de ontwikkeling van onze kinderen. Gek eigenlijk, dat we daarmee stoppen naarmate we opgroeien. Gelukkig niet bij ons. KennisCollect vindt dat plezier in leren altijd op nummer 1 moet staan. Daarom bieden wij ons lesaanbod aan met verschillende spelelementen en gamification.

Duurzaam

Duurzaam, zodat de kennis écht blijft hangen en effectief is.

Tegenwoordig heeft iedere zelf respecterende organisatie "duurzaam" als kernwaarde. Natuurlijk geven wij ook om de duurzaamheid van onze planeet en natuur. Maar onze duurzaamheid werkt nét iets anders. Duurzaamheid zit namelijk in jouw gezondheid. Wij combineren ontwikkelen met jouw fitheid. Geen ellenlang stampwerk om alles vervolgens weer te vergeten, maar echt leren, begrijpen en herhalen om vervolgens te toe te passen in jouw werksituatie. Onze methode is bewezen effectief en werkt voor de lange termijn.

Praktijkgericht

Het werkveld is waar jij echt boven jezelf uit kunt stijgen.

Stel je voor, je hoeft niet meer na je werkdienst nog uren droge lesstof stampen, puur omdat het moet. In plaats daarvan heb je toegang tot de benodigde informatie tijdens je werk en kun je gebruik maken van learning-on-the-job. Of misschien heb je wel een app die je korte vragen stelt terwijl je werkt. Dit betekent: efficiënter en leuker leren en ook nog eens direct in de praktijk toepassen! Zo kun je in de praktijk boven jezelf uitstijgen!

Hoe we dat doen

Iedere dag is een nieuwe kans om het beste uit jezelf te halen en iets nieuws te leren. Wij willen graag mensen inspireren om zichzelf te blijven ontwikkelen. Net zoals wij dat zelf ook elke dag doen. Want ontwikkelen is leuk, duurzaam en voor iedereen.

We denken dat we jou het beste kunnen helpen als wij zelf ook continu blijven ontwikkelen en doorgroeien. Hebben we dan alles in eigen huis? Met een ruime collectie aan partners wel heel veel.

Onze missie

Wij houden niet van onnodig stampwerk, ingewikkelde assessments of andere nutteloze tijdverspillers. Wij zien het liever anders. In een ongedwongen, relaxte setting krijg jij de kans om op jouw eigen manier te werken aan je skills. Gericht op wat jij kan en het pad dat jij met je carrière voor ogen hebt. Onze missie is dan ook heel helder: "Praktijkgerichte duurzame kennis aanbieden aan iedereen die zich met plezier verder wil ontwikkelen."

Deze klanten gingen je voor:

 • samenzorgen
 • hww-zorg
 • achterkamp
 • bijscholing-gezondheidszorg
 • boeg-opleidingen
 • mob
 • klm-health-services
 • ggd-groningen
 • ggd-gelderland-zuid
 • ggd-hollands-midden
 • ggd-zuid-holland
 • ggd-west-brabant